Twitter me

Vi behöver inte twitter, folk gör det åt oss istället:


Alltid super snygga och glada Peldeezy som bloggar på Snorstadsungar.


Jag är fortfarande bakis från onsdags- samt torsdags-natten. Help me out of this. Jemima ringde och sa att det bästa jag kan göra är att gå ut ikväll, så nu ska jag det, på en hemmafezt där Halloween-tema är givet. Maskeradfester är alltid bra. Alltid. Speciellt när Jemima och Katja är med också.
Jag behöver inte klä ut mig sa Danne, "du ser ju ut som en häxa". Tänkte måla mig vit i hela ansiktet och tupera håret, lite röda läppar på det, och svarta kläder. Om jag tänker efter så är det ungefär så jag brukar se ut.....
Så..Söderort vad händer?Aless


God natt visa på finska!

Hyvää iltaa.
Minulla on paljon sanottavaa, mutta huomenna. Tuntuu liian huono, koska alkoholin nauttiminen eilen. Hitto mitä mega-tapahtuma oli. Ja Adiam tapasimme myös. Olemme suunnitelleet asia. Joka on salainen. Toistaiseksi.
Nyt odotan innolla Roast På Berns.

Hyvää yötäAless


Caliroots firar SFD Sneaker Store 3 år!
Aless

I ett radhus nära mig:

"Tre personer hittades döda i ett hus efter en brand i Farsta i dag. Enligt polisen kan personerna ha legat döda sedan i måndags."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6031511.ab


Aless


Lika som bär part 4Ola Svensson vs Ola Toivonen


Ola Svensson spelade fotboll i sina yngre dagar, Ola Toivonen är nyfräsare i svenska landslaget.
Gamla "Idol-Ola" har tusentals flickfans, Ola T har också flickfans. Fulla huliganer om inte annat.
Båda är fett blonda och ser fett ofarliga ut. Lite Mammas Pojkar över det hela.
Vad jag vet så pratar båda skånska mer eller mindre. Men vad vet jag? Jag googlar bara fram bilder på dom stackars pojkarna, och det får bannimej räcka.


Aless


Pimp your block


Jag jobbade som stylist under denna spot i somras och nu har det äntligen kommit upp.
Gå in på MTV och pimpa din gata! AND DO IT NOW!


Aless

Jag skulle kunna tänka mig....

....Ash Stymest. Ja, det skulle jag kunna tänka mig.


Aless


Kråksången

Efter allt stohej under veckan, diverse Reisen besök och notor hit och dit så mår vi okej. Betona okej med gitarr-ackordet D. Trots regn och rusk styrde vi våra klackar utåt hållandes ett stort paraply som fanns i "left-overs" lådan hos Birre. Även känd som souvenir-lådan.
Det var hår som lockade sig, smink som rann och mocka handskar som ändrade färg pga regnet. Men vi sket i, som vanligt, och körde på.
Eftersom vi har blivit kallade för "förortschicks" så var det ju på tiden att någonting skulle hända. Något slagsmål eller verbalt krig. Jag vet inte riktigt vilka som klassas till "förortschicks" men min gissning är oss som står mellan kickers och blondinerna på Sture. Det är min gissning. Man dömer visst hunden efter håret numera. Som tack för att jag finns fick jag ett fulfinger i nyllet av Fritz igår, som i sin tur tackade för smset jag publicerade här om veckan. Den mannen är så full av hat att jag nästan tycker om honom. Betona nästan med gitarr-ackordet D tack. Jag drar inte alla över en kant nu och skriver att shitxfaced saknar humor, jag skriver bara att Fritz borde söka till komediskolan som Özz Nûjen har tillsammans med Jakob Öqvist. Det är två riktigt roliga gubbar det där och om du också övar lite Fritz så kan nog även du skratta en vacker dag.


Med kanske för stora förhoppningar på mänskligheten
Aless


 


PAYDAY MAYDAYNu har vi druckigt rödtjut med min norrländska släkt, nästa stopp är den där sprit flaskan som står så fint på köksbordet. Oöppnad, som bara skriker efter oss. "Drick upp mig, drick upp mig!". Birre öppnar och säger "Fuck yeah. Välkommen hem!". Absolut inget konstigt med det. Säg whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?!


Aless

Lika barn leka bäst

Vaknade i sked, bredvid Aless. Försökte väcka henne, ofrivilligt morgonpigg som man är. Aless vaknade inte. Hur mycket jag än hostade, gjorde dödsrullningar a la krokodil i sängen, pillade henne i örat.
För att stilla min rastlöshet tittade jag under hennes säng efter något kul att sysselsätta mig med. Till min stora förvåning hade Aless en gömma tantsnusk på bok. Hann läsa till sidan 74 innan Aless vaknade upp och började berätta om hur hon hade gjort högskoleprovet naken... i sin dröm.
Sen visade hon sina tuttar för mig och gick ut i köket för att koka kaffe.

Just nu sitter jag och tuggar tuggummi, har typ gjort det non stop sedan Tobbe påpekade att både jag och Aless osade chips igår kväll. Men när Aless fick blåsa på mig sen tyckte jag bara att hon luktade öl. Även om vi tömde en påse grillchips med onion dip till, innan utgång som två jävla amatörer. Men är det fredagsmys så är det. På fredagar får man lukta chips. Helt okej.

Idag är det lördag och det lutar mot tredje kvällen i rad på Riesen. Inte okej, men jag och Aless schiter i. Men det vet ju ni redan.

Fuck you
Birre
"Tack som fan för bra krök"

En av oss fyllde år och bjöd på fezt.
Hon är allt utom en snel hezt.
Blondast och mellanbrun,
har ej svart överläpps fjun.
Halvt flyttat till en annan stad
och lämnat oss andra kvar.
Tack för bra krök och musik
som sagt - Calle och Erik.Födelsedagsbarn!


S3! "Fint krök!"Aless

80 + 86 + 90
Jag iklädd min höga 80-tals kjol ska tillsammans med Jemima äta kebab. På Hornsgatan. Folkets ni vet.
Dom gillar oss där.Aless

Lika som bär part 3Johan Von Arnold (Kärleks Johan) vs Daniel MajstorovicJag tror att dom är släkt. På riktigt.Aless

Grattis Åsa!

Vi är fulla hos Åsa som fyller år idag. Nu. Denna kväll. Denna natt. Nu kör vi ba.
Aless & Birre

Bättre sent än aldrig

Sommaren har passerat och vi med den. Bilder från diverse hittepå och ståhej har äntligen scannats in i datan för publicering.
Så nu kör vi, Peace and Love... Borlänge där min festival oskuld rök, Aless spydde ner gator och buskar, där nakna män dansade som det inte fanns en morgondag och alkoholen rann ner i våra strupar. Vissa gav upp efter en dag och åkte hem, vi är mest glada över att vi ens kom hem. Till slut.

Ibland är det bättre och inte snacka så mycket så nu kör vi... bilderna, enjoy!

Birre & Aless, även kända från Kvinnokollektivet.

Lika som bär part 2Ravi Kapoor vs David Batra

Jag känner lite såhär - indier som indier. Båda luktar säkert curry också.Aless

Norrmännen invaderar

Mottaget 10 oktober 17:40
"Hej,vi traff i vår. Kommer du inte i håg? Ok,då Blind Date! Skal se om søta bror slår DK i VM Kvalik. Kan gjerne ta en drink tilsammans efterpå. Øyvind,Norge"

Mottaget 10 oktober 20:35
"Hej, kommer du i håg mig nu? Jag har flyttat til Haninge så er fortfarande din nabo på pendelen. Hva med en øl en dag? Nordmann.."
NO LOVEAless

Söndags snacket

Jag har för tillfället en vän i telefonen. Hon berättar att hon går längs Vallahallavägen, i skyhöga klackar och cocktailklänningen från igår. Hennes berättelser från helgen är underbara.
I fredags gick hon hem med en 25-åring som sa att han "är skild från sin ex-fru, inte på papper, men muntligt"/tagit en paus från förhållandet och ligger med damer under tjugo år.
Igår hamnade min vän på Collage där hon blev uppraggad av en som vi alla tror är bög, inte hon, men vi tror det. Är väldigt säkra på det till och med. Hans lägenhet osar sex och i vardagsrummet finns det en strippstång. Han har varit en stammis på alla bögklubbar runt om i stan, går gärna på Chippendales och kan ses på Berns i rött läppstift. I taket ovanför hans säng sitter en affisch på en naken vältränad man. Ingenting som jag vet om, men min vän berättar det och skrattar samtidigt. Han är bög, försöker jag förklara för henne. Hon nekar till det och säger att han var bra i sängen. Jag vet inte vad jag ska säga....

Som nybliven singel konstaterar hon att livet leker. Jag håller med, även om mina historier inte är lika roliga.
Nu berättar hon fler historier från förra helgen, några som jag inte kan ta ställning till. Hon är galen. Och jag gillar det.

Aless

Vem är vem?

 

Ett paket Voltarén och lite alkohol tack!

Jag har uppenbarligen skrattat åt Gud.
Vaknade upp imorse halvt förlamad utan någon anledning, det var ju trots allt Birre som gjorde årets vurpa inatt. På Götgatsbacken. I spöregn. Efter för många glas öl. Jag skrattade och kissade nästan på mig, så det är väll därför, som jag har blivit straffad. Som min mamma alltid sa till mig "somliga straffar Gud genast".

Jag mår som en gammal dam i sina värsta år. Allt är så dåligt, och allt gör så ont, kroppen värker och tabletterna har slutat att fungera. When the drugs don't work no more you get high on life, sa Henok. Jag tror honom inte. Det som fungerar är en flaska bubbel, en stark öl och lite jäger. Ja, det fungerar alldeles utmärkt. Därför blir det den genvägen till utgång, exit. Välkommen ut igen min gamla konstnärs själ. Du är fri!


Bild tagen på Bauer igår. Fullt allvarliga.


Aless

Portad på Facebook
Hittat på Facebook.

Dagen efter Uppsala drog vi till Tierp.... fortsättning följer.


Sms mottaget 29-sep-2009Birre fick detta sms av en sur blogg-läsare strax efter vårt förra inlägg, pga någon jävla t-shirt... 


Aless


RSS 2.0