Mange Schmidt vi kan också

Allt som händer har redan hänt. Dom som spyr har redan spytt.
"Södermalms crack-heads" är känt. Dom som tagit stundenten har flytt.
Jag ger mig fan på att något kommer att explodera här i stan.
Kvinnokollektivet smider sina planer och ligger på span.

Det är mycket bråk osv, mycket kärlek osv.
Klantar han sig är han en smittspridare.
Klamydia-brevet vet jag att några har fått.
Inga namn nämnda men det bådar gott.

Mamma Birre är snart tillbaka på banan efter mycket jobb.
Hon tjänar cashen brushan och blir en sån där förorts-snobb.
Jag själv håller fortet på Reisen.
- Du ska följa med mig sen.


Bolt springer snabbt men vi jobbar fortare.
Kvinnokollektivet är namnet så ba ropare!
 


Aless


Gårdagen i bilder
Vi mår som vi förtjänar idag,mer behöver jag inte säga. En bra födelsedags kväll var det i alla fall.

Aless

Cookie JarJa det är det här som händer ikväll, inget annat, bara det här.
Birre fyller nu-är-jag-halvvägs-till-femtio medans Kakan fyller snart-får-jag-trettio-års-nojja. En stor anledning till att festa och fira med andra ord. Som om detta inte räckte kommer Collabo Queens spela skivor också, plus hemliga gäster (ja jag vet).
 Det lovas muffins med tomtebloss inne på klubben, dans-uppträdande på scenen, mycket skumpa och mycket hångel. OOOOOOOOOOOOOOBZ!


Med vänliga hälsningar Aless

Meddelande mottaget

För några dagar sedan när vi var ute skickades mycket sms. Ringdes mycket. Flirtades mycket. Sånt riktigt fylle-snack var igång. Och folk blir så kåta. Av all alkohol och snusk. I dont blame you, jag är en av er. Skål.
Det är så trist när man inte är på samma nivå som den andre, att det förstör allt. - Vi är vänner och jag vill bara ligga, vad fan?!
Måste man bli kär? Ligg och dra. Ta en cigg i sängen först bara.

Det var visst någon som var "fd religiös". Någon som kunde bibeln baklänges och kunde citera kända konstnärer. Han lyckades få tag på mitt nummer av en bekant, som i sin tur fått det av en annan. Inte från mig.
Jag jobbar inte så när jag är ute. Jag jobbar bara rakt hela tiden. (Du var ett undantag Henrik B!)


"Fader alkohol, du som är i dunken, helgade vare din promille. Tillkommer ditt rus. Ske din vilja, så som i hjärnan, så som i benen. Vår dagliga grogg, giv oss idag och förlåt oss våra nyktra stunder. Trots att vi inte förlåter dom som sålt oss mäsk. Låt oss inte ha långa bakfyllor och fräls oss från delerium, ty fyllan är din och promillen och groggen i evighet. Amen! Trevlig fylla!"

Jag vet inte vad han menade, om han förväntade sig ett svar på det där eller ej, men jag vet att jag inte vill gå in i honom igen.
Och nu ropar min syster att Jemima är på TVn, hon är nämligen skådespelare, för er som inte visste. Och soul-sångerska, för er som inte visste det heller. Hon är så mycket mer, så mycket mer.


Aless


Fransk leverans

Jag vet att det här är gammalt, men så är det, Kvinnokollektivet är med på webben. Har lagt märke till att det finns väldigt många som kallas sig för "kvinnokollektivet".. Kvinnor som bor i kollektiv är väll det, ett kollektiv fullt med kvinnor, säkert nakna också. För det var så vi levde under vår kollektiv-period (som ja, tack gode gud är över); naket och berusat. Om vi lyckades var vi rockiga också.
Örby tiderna alltså..

En av oss kommer tillbaka till Sverige ikväll igen. Jemima har varit i Troppan och blivit svart och frälst av någon fransk bergspräst. Han heelade med jord och blad, samt sa att det var bra att "schteka" på stranden när man väl var där. Jag tror bara det var en kåt gubbe som ville sätta på Jem uppe i bergen, med havet som utsikt, bland blommor och blad. Eller på stranden, bland allt folk, för att få extra mycket uppmärksamhet. Han är en sån som njuter av det. En medveten fransk "bergspräst" med andra ord. And we love you, your horny little skunk.
Jag hoppas att Jem har tagit med sig bra grejer hem, som till exempel billig sprit från tax-freen, kanske någon lotion som luktar gott, franskt diskmedel till Birre, dammsugarpåsar extra large till Örby, dextrosol i någon exotisk smak och flera limpor cigg. Eller lampor cigg, det hade varit fint det med.

Vi hälsar dig välkommen med en utgång och en flaska rom. Dock inte mörk, jag orkar inte spy svart den här lördagen också..

AlessRSS 2.0