Testfilmning, zombies på DI


Bilder snodda från Caroline. (bilden ovan)

Nu är vi igång. Lets fucking make this!

Aless


God morgon?

Jag har precis duschat och ätit frukost. Packat väskorna och satt på mig kläder för att kunna överleva kylan på nord poolen. Visst är det trevligt, att jag går upp när ni är på efterfest? Och jag tackar som fan för alla samtal inatt när jag som mest behövde min skönhetssömn. You fucking basterds. Hoppas ni hade kul på Berns!

Vi ses sen, om jag klarar denna dag. Det börjar med att jag ska elda och smutsa ner kläder, bara en sån sak.
Hej,
Aless

Ligga?

Sådär ja. Nu var diverse möten avklarade och bollen är i rullning. Den som lever får se vad som händer i staden, inom snar framtid. Kvinnokollektivet är i farten igen ja.

Det finns en grupp människor (en grupp män) som jag inte kan sluta bry mig om. Jag känner nog att man måste tycka om dom för att dom inte ska försvinna bakom kulisserna, gräva ner sig bland kokain och horor. Glömma att dom faktiskt inte var någon. För dom tycker redan så synd om sig själva att minsta lilla grej kan förstöra deras liv på sekunden.
Det är män runt 30, den så kallade medelåldersmannen, som oftast drabbas av den så kallade medelålderskrisen. Att man tappar hår och får rynkor ligger inte på deras ångest-lista längre. Att komma i skuggan av någon annan, yngre, fett mycket snyggare och bättre är det värsta som kan hända. Speciellt i den här fuckade branschen. Där alla måste synas och vara bäst, bättre än allt och alla. Som om dessa kris-män inte saknar intresse för varken människor eller musik så borde det ju bara gå utför. Allt handlar om att göra sig ett namn och synas ute, baktala och hugga människor i ryggen. Vad som helst bara för att få stå kvar i rampljuset en dag till. 

Sen finns det ju dom som har intresset, är kreativa och gör sin grej, som faktiskt går hem i stugorna i flickornas hjärtan. Dom utnyttjar, ligger runt och krossar hjärtan, bara för att dom kan. Det är så lätt. Att utnyttja. Den här mannen kan sin grej, vet exakt hur han ska charma och hur han får hem vem som helst. Han vet exakt vilka man ska hälsa på och vilka ställen man ska hänga på, för att allt ska verka perfekt på ytan.

Men det är väll den så kallade medelålderskrisen..?
Jag kan inte sluta skratta åt detta fenomen. Med "rätt" yrke och pengar kommer man visst hur långt som helst. Och visst är det kul, att till och med folk utan ambitioner kan lyckas. Vad skulle annars alla dessa män göra? Med deras färgade könshår, gamla ruttna ölmagar och alldeles för indragna näsor. Fan vad attraherande. Jag lovar och svär att dom tackar Gud efter varje ligg.Aless


Torsdag 19/11
Från Landet

Sitter i huset, inne i ett rum där det pumpas dödsmetall på högsta volym. Firar med ett glas julmust som jag inte ens tycker om. Men varje år ska jag ändå envisas med att både köpa hem det och dricka det.
Är omringad av skrikande barn, kåta hundar, tatuerande snubbar och annat löst folk. Det är som en smutsig sekt här.
Förbi landsvägen åkte precis två travhästar med sina förare där bak. Dom tittade in på gården som två små barn, nyfikna när det tros pågå hemlighetsmakerier.
Det här kollektektivet har ingen missat. Speciellt inte grannarna som gärna kommer förbi, och vill va med och leka.

Dagens missnöje är sista cigaretten. Affären ligger en bilresa bort och jag är en vuxen snorunge och äger bara ett SL-kort, vilket inte hjälper så mycket här. Dock så har dom tydligen en as grym thai restaurang där i stan byn, som kan va värt ett besök i samma veva. Jag får dock inte ihop det i mitt huvud. Men det är väl mina finska fördomar som talar..

Ja, det här är inte Stockholm som sagt. Här är det dom små sakerna som räknas. Här lever man för dagen, finns inga facebook evangemang att klicka "ja" på. Men bäst av allt, inga tider att passa. Som gjort för en som mig.
Heli försöker alltid få mig att flytta ut hit. Fast jag har "needs" i sthlm.
Men med en sånn här kanske jag skulle kunna klara mig. Jag är trots allt en byflicka i blodet.

/Birre


4-ever.
Jag ska. Jag ska bara göra det här först.

Jag sitter här med det så kallade pop-håret, torrt och stripigt. Och trasiga kläder som grädden på moset. Tänkte försöka styra upp tvättning och fix i garderoben, men inget utav det blir av om jag känner mig rätt.
Kakan ställde in vårt morgonmöte pga svinis, trots att hon tog sprutan för någon dag sedan. Vart är världen på väg?
Jemima och Katja blir sambos om någon vecka. Jag är avis. Vill också bo i Blackeberg med dom två.
Har massa bilder på mobilen som hör hemma på bloggen, men eftersom jag inte hittar mockagäng-sladden så kan jag inte lägga in dom. Kan man använda något annat än mockagäng-sladden? En vanlig mockagäng kanske? Eller en vanlig sladd? Jag vet inte. Jag är så förvirrad såhär dags.

Sanna ringer. Följ med mig nu. Jag ska bara köpa en tröja. Ska bara, ska bara. Jag ska också "ska bara"...
Jag ska bara fixa lite här hemma, ska bara dricka en liter kaffe, ska bara ringa ett jobb-samtal, ska bara på Maskinens releasfest ikväll. Ska bara ska bara.
Heja Alfons!


AlessMer än åtta blir det ej

Jag är fortfarande skakis från i fredags så jag sammanfattar mig kort.

- Birre deckade i soffan i fredags innan vi skulle ut. Hon stank alkohol och mumlade något om att vi ses imorgon.
- På väg in samma kväll somnade Sanna på tunnelbanan minst tio gånger.
- Väl utanför Berns frågar vakten mig vilka jag känner... Jag skrattade honom rakt i ansiktet och gav honom dödsblicken. Då blev han genast jätte trevlig och släppte in oss. Vilken jävla skojare! Han måste ha liten penis.
- Vi hann vara ute i en timme, sen ville Sanna spy och åka hem.
- Igår sov jag hela dagen.
- Idag har jag också sovit hela dagen.
- Birre ringde och väckte mig nyss. Hon bad mig sätta på TV4 plus så vi kunde skratta åt när Anna Book opererade brösten. Det var kul. 
- Nu ska jag äta på Mc Donalds.


Aless


Snyggast i Högdalen!


Sandi Forsberg!Hälsningar Kvinnokollektivet

Min tjej är med på Idol ikväll!Mitt (Dannes och Birres) barn är den finaste tjejen på Idol ikväll!


AlessDedikerat min fru, min vän, min Aless

Hej snutte! Tråkigt med samtalet sist, mottagningen är som den e här, du vet aina spanar.
Har precis värmt upp med två öl, för att kunna öppna mig för dig i det här brevet och för den där jävla flygresan hem, såklart. Dödsångesten är de luxe.Har inte fått så mycket gjort som det var tänkt. Vet du! Jag har sovit till kl 13.00 varje dag och solen går typ ner en timme efter det. Hoppas det håller i sig när jag kommit hem.
Det känns som det varit natt här dygnet runt. Så jag har roat mig med annat som prickskytte.Pappa fyllde 60år och jag köpte en platta Stockholm finest 7.2%vol till honom.
Han sa att den hamnade på top 10 listan direkt. Bästa presenten.
Några timmar senare, var det slut på dricka, men då trollade jag fram en låda barnförbjudet och festen fortsatte till morgonkvisten.Han hälsar. Dock en aningen otrimmad. Men du vet vår stil, vad.
Här i Finland finns han att ladda ner som ringsignal och blev framröstad som den roligaste
karaktären i ett radioprogram.
Han kom på första och andra plats (med 2 olika karaktärer) men vägrade ta emot pris, då han myser på att han är anonym och att hela finska folket vill veta vem han är.
Jag kan berätta mer sen. Fatta pengarna som finns att plocka hem. Holla.Nu kom min morbror och ska hämta mig. För pappa är full och kan inte köra mig. Längre.
Den här ska med i bilen på väg till Luleå. Fatta att man får sådana här från vanliga mataffärer.
4,5%. Åh älskade hemland.Imorgon är den fredag den 13e, skrockfull som jag är kommer jag behöva ditt stöd, hela dygnet.
Melody ska till Idol sändningen med sin pappa. Så... du vet vad vi gör.

Din 4-ever
Birre
Hemgång lika med utgång

Birre ringde mig igår, från något jättekonstigt 00358466-nummer. Det är väll så dom rullar i Finland, i skogen, långt där uppe - med långa konstiga riktnummer som ingen förstår sig på. Så säger dom något flummigt på finska och hoppas att ingen förstår vad dom säger, bara för att slippa. Och det lyckas dom med.
Som Birre. Hon dricker helst den där vin-boxen själv, men eftersom vi hänger tjugofyrasju så måste hon dela med sig...fast hon egentligen inte vill. Jag vet det. Jag känner henne så pass bra. Just därför försöker jag få i mig extra mycket för att reta henne ännu mer.
Hur mycket jag än får i mig så är det alltid hon som är värst, i slutändan.
Finnar alltså.... Dom ska alltid vara värst. Det är dom trots allt bäst på. Både på gott och ont."Jag måste ta en bild på er när ni tar farväl. Se lite ledsna ut. Det här ska upp på bloggen." by Hoffa. We love you.Aless


Suck och snark, ge mig lite knark

Snark.
Jag hör snarkningar från sovrummet. Själv ligger jag i soffan med vår bärbara på magen och allt jag behöver, så som fjärrkontroll och kaffekopp, inom en halvmeters radie. Jag är ett geni när det kommer till jag-orkar-inte-röra-mig-dagar. Jag vet exakt vilka tricks man ska använda och vilka ord man ska betona för att få sin vilja igenom, och glöm då för guds skull inte hundögonen. Dom funkar alltid.

Som den hypokondriker jag är borde jag ha tagit vaccinet för länge sedan. Tänk om jag dör?
Mamma tog det här om dagen och ligger nu i feber, det är någonting man drabbas av säger hon - feber - när man har tagit vaccinet. Det hjälper inte att man får en meters lång nål i sig som sprutar i något konstigt, man får dessutom feber av det i några dagar... Och sen börjar man väll gå baklänges också, bara för att just du var en på miljonen som råkade ut för snesprutning.
Jag skrattade åt mamma och önskade henne lycka till. Lovade att filma henne när hon går baklänges och inte kan prata normalt. Jag lovar mamma, jag lovar.
Min lillasyster är rädd. Jag har skrämt upp henne. Hon vill inte ta sprutan säger hon. Mamma skyller på mig, att det är mitt fel att Emilia inte vill. Jag har bara visat henne ett klipp på youtube säger jag och försöker skylla på internet. Men det går inte. Man kan aldrig skylla på internet.


Nu kommer jag straffas. Säkert med någon influensa som världen aldrig mött förr... En dödlig sådan.
Jag tror alltid det värsta. Bara för att jag är rädd för att skadas, att dö. Jag är ju trots allt bara nitton, och hypokondriker..


Aless


Lika som bär part 6Salem Al Fakir vs Christian Dinamarca


Krulligt hår. Lite här och där.
Enligt hemlig källa som provat båda.Aless


Borta bra men hemma fest!

Jag är sämst. Eller oseriös som en naken man sa till mig imorse.
I skrivandets stund sitter jag tillbakalutad i en extremt obekväm stol. Tanken var att jag skulle suttit på ett flygplan på väg till Finland just nu. Men det gick inte så bra. Men iväg kommer jag... lite senare ikväll.. bara.

Har aldrig varit bra på det här med tider. Eller farväl.

Så fakaff
Birre

P.s Bilderna är från igår.Fredag 6 November 2009


Lika som bär part 5Robert Kronberg vs Färjan Håkan


Dom har lika höga pannor, dom är lika mesiga och dom pratar likadant.Aless

Precis som ballerinor, fast upp och ner


- Om man hänger upp och ner ser man allting mycket klarare.
- Men Aless.. Varför uppför du dig som barn gör? Är du ett barn?


Jag förvirrar alltid Melody när vi leker. Hon tror inte på att jag är vuxen. Inte för att jag försöker lura henne... 

Tyst, det är inte roligt!
- Jag ska lära dig allt jag kan, det tar bara en minut.

Aless


Inga äppelshots!

Hemma hos Aless som motarbetar mitt goda humör, med sitt tonårstrots från vardagsrummet.
Hon kanske fortfarande är bakis efter helgen, vad vet jag. Mens har hon iallafall inte, då vi har den samtidigt.
Inge kaffe bjuder hon heller på. Svarar inte på tilltal... har svårt att tro att Hem till gården som hon kollar på, verkligen är bra, som hon vill få det att framstå.

Jävla tönt. Nu ska jag gå och tvångskramas med henne och säga att jag älskar henne.
Det gillar hon.

Här kommer lite bilder från i torsdags på Götakällare. Bilderna talar bättre än minnet.

Yours truly
Birre BlommaPelle twittrar...
Lördags syssla

Pyssel och knåp, knep och knåp. Limma, klistra, måla, spakla. Mixa och matcha. Allt för att Halloween-festens värdinna sa att man var tvungen att klä ut sig. Jemima och Katja körde på något slags katt-tema medans jag var en bakis zombie, sådan livlig fantasi.

Jag har inte fått ur mig allt gift från helgen så jag avslutar inlägget här, annars kan allt gå bananans.. Bilderna talar ändå för sig själva!


Tack och hej
Aless


RSS 2.0