Vi gjorde Uppsala i fredags


Birre-session som vanligt. Ny frissad och full, som vanligt.
Erik hade en fin lya plus massa sprit.


ÖG = Uppsalas Berns.
Hattgänget.


Träffade John Airaksinen, den gamla Uppsala räven. Missade Adrians gig och tappade bort honom senare.


30års kalas var det.


Han ville ligga, vi kollade på t-shirten och sa nej tack.


En blomma + kruka snoddes. En cykel snoddes. Jag snodde Pelle Westerback.

_____________________________________________________________

Pics från lördagen kommer en annan gång, när vi känner för att skämma ut oss - ännu mer.
Det som hände i Tierp stannar i Tierp, trots allt, annars.......


Aless


Det är inte du.... det e jag


Vi drar till UppsalaInga konstigheter?
Kvinnokollektivet rullar vidare.


Aless

Singel sökes rånare

Okej, så var det detta underbara rån som inträffade i Stockholm idag. Vi kan inte göra mer än att skratta åt det.

Dagarna innan löning rånas värdedepån på miljoner miljoner svenska kronor, Leif GW Persson sa att det till och med kan ha funnits upp till en miljard kronor. Att utföra ett perfekt rån måste kännas otroligt bra, när dom framförallt fick en fin helikoptertur på köpet, OCH alldeles för mycket pengar.
Just eftersom det finns lyckligt lottade män där ute med god ekonomi så har jag och Birre några ord att säga er; vi tänkte dra till Berns ikväll. Om ni befinner er i Stockholms-trakterna får ni gärna svänga förbi och bjuda på en drink eller två. Kodordet är tre knack på axeln. Väl synes!
Vi har också flytt ifrån polisen. Så det så.


Aless

Lika som bär part 1

 

Gary jagar brottslingar, Andreas jagar nya idoler.
Gary förhör brottslingar, Andreas förhör nya idoler.
Gary jobbar dygnet runt, Andreas jobbar dygnet runt.

Båda ser likadana ut och troligtvis har de varit ödlor i ett tidigare liv.


Aless

Nej, jag kan inte hoppa hoppstylta

 

Aless

R-S-B


Alessandra


Mofeta & Jerre - Bättre I Berlin
Directed by: Oskar Ljungholm / www.slagskottfilm.com
D.O.P: Erik Nordlund
Producer: Sara Lindblom, A.C.T / www.acreativeproduction.se
Editor: Filip Sellberg
Production designer: Lisa Pousette Blomé
Costume design: Alessandra Westman
First A.D.: Caroline Holgersson

Spoken Word

- Mamma när jag var på teater så luktade det som din andedräkt.Henok Achido - High On Life (When The Drugs Don't Work)Oskar Ljungholm är en utav dom som ligger bakom denna fantastiska video, och på fredag ska jag lägga upp ett arbete som vi gjort tillsammans. Det förblir en hemlighet tills dess!


Aless
 

Klamydiadagen den 14/9

"Hej baby! Tänkte bara langa en lägesrapport från Mallis. Inte ett moln, iskall smirnoff ice, framför mig ett klarblått jävla hav, fett varmt, lätta vindar och snart JÄVLIGT nice tan. Och som pricken över i:et ett samtal från ungdomsmottagningen som säger att jag måste testa mig för klampan! Så dit ska jag å testa mig när jag kommit hem. Massa pussar"(Bilden har ingenting med sms.et att göra....tror jag?)


Aless

En söndag på F12

        
                


Aless

Living large

I skrivandets stund sitter jag på ett kontor och mailar, bloggar och lyssnar på Temptations. Gör ingenting vettigt med andra ord. Sånn är jag! Har på senare tid kommit underfull med att man faktiskt inte behöver stressa sönder sig twentyfour-seven för att komma någonstans, när tiden är inne så är den inne. Det sägs i Lejonkungen. "Din tid är inne Simba." Eftersom jag inte känner någon konung som kommer med visa ord får jag, på både gott och ont, lyssna på mig själv. Lita på mig själv. I en längre period har jag gjort det och det känns skit grymt.

Blev ordentligt tillsagd av min fd man att stanna hemma ett tag och "ta hand om mig själv" så jag var hos mamma i veckan och göttade mig på vad kylskåpet hade att erbjuda.  Mat i mängder, mörkrostat indiskt kaffe och Ben & Jerrys. Living the good life ni vet, som halvt arbetslös 19åring och allt. Satt på balkongen och hörde att mina förortskids till grannar pumpade Saker Och Ting samtidigt som dom åkte skateboard och spelade fotboll, min lillasyster hoppade hoppstylta och höll i sig med bara en hand. Hör och häpna. Jag är så stolt över Emilia, den lilla flickan är mig upp i dagen. Livlig och galen, full av energi och pratar nonstop. Precis som jag var på 90-talet.
Syrran har till och med köpt två vandrande pinnar som vi har i ett plastakvarium på köksbordet. Köksbordet ja, fråga mig inte varför det står där.. Kelly och Jocke heter dom, bara det är ju helt fantastiskt. För ett år sedan hade vi en hamster, vit som snö, liten och jävlig, som hette Linnea. Den dog pga ålderssjuka. Jag skrattade så jag grät. Emilia föll krokodiltårar och åt inte på två dagar pga depression. 

Tänkte fortsätta maila nu så man får springa härifrån någongång. Ska möta upp Jemima senare och köpa rödvin, dra hem till kollektivet och kolla på The Shining. Fredags mys.

Visste ni föresten att Jemima nitade en brud på Berns för någon månad sedan? Sug på den så  länge.
Aless

Som fiskarna i vattnet

Tjabba tjena hallå. Jag sitter coh sjunger med i det här barnprogrammet vars programledare är kolatorsk och förgriper sig på små barn. Konstigt att han fortfarande är i rutan.. Min lillasyster säger att han är bäst! Jag skrattar och vill säga att han brukar vara svinpackad på Stureplan och stå vid Södra Station och röka gräs. Jag har till och med varit på en efterfest med honom då han berättade hur han lurade poliserna när han gick ut med tio vita påsar (ja ni vet vad). Smart och dumt.

Vi har många kolatorskar i denna stad och dom flesta är inte blyga om att berätta det. Typiskt korta killar, avslöjar allt på en gång! Plötsligt står det på twitter att han och han drog en lina inne på toaletten på East igår. Jasså, jag ska anteckna. Det har till och med hänt att folk blivit tagna på Riche - med instyrka osv. Önskar att jag vore där så jag kunde fota och lägga upp på bloggen, ungefär så kul är det.
Aless

RSS 2.0