Ligga?

Sådär ja. Nu var diverse möten avklarade och bollen är i rullning. Den som lever får se vad som händer i staden, inom snar framtid. Kvinnokollektivet är i farten igen ja.

Det finns en grupp människor (en grupp män) som jag inte kan sluta bry mig om. Jag känner nog att man måste tycka om dom för att dom inte ska försvinna bakom kulisserna, gräva ner sig bland kokain och horor. Glömma att dom faktiskt inte var någon. För dom tycker redan så synd om sig själva att minsta lilla grej kan förstöra deras liv på sekunden.
Det är män runt 30, den så kallade medelåldersmannen, som oftast drabbas av den så kallade medelålderskrisen. Att man tappar hår och får rynkor ligger inte på deras ångest-lista längre. Att komma i skuggan av någon annan, yngre, fett mycket snyggare och bättre är det värsta som kan hända. Speciellt i den här fuckade branschen. Där alla måste synas och vara bäst, bättre än allt och alla. Som om dessa kris-män inte saknar intresse för varken människor eller musik så borde det ju bara gå utför. Allt handlar om att göra sig ett namn och synas ute, baktala och hugga människor i ryggen. Vad som helst bara för att få stå kvar i rampljuset en dag till. 

Sen finns det ju dom som har intresset, är kreativa och gör sin grej, som faktiskt går hem i stugorna i flickornas hjärtan. Dom utnyttjar, ligger runt och krossar hjärtan, bara för att dom kan. Det är så lätt. Att utnyttja. Den här mannen kan sin grej, vet exakt hur han ska charma och hur han får hem vem som helst. Han vet exakt vilka man ska hälsa på och vilka ställen man ska hänga på, för att allt ska verka perfekt på ytan.

Men det är väll den så kallade medelålderskrisen..?
Jag kan inte sluta skratta åt detta fenomen. Med "rätt" yrke och pengar kommer man visst hur långt som helst. Och visst är det kul, att till och med folk utan ambitioner kan lyckas. Vad skulle annars alla dessa män göra? Med deras färgade könshår, gamla ruttna ölmagar och alldeles för indragna näsor. Fan vad attraherande. Jag lovar och svär att dom tackar Gud efter varje ligg.Aless


Kommentarer
Postat av: Anonym

Talang! Tala om för dom. sanning! hahaha. du e bäst aless!

2009-11-26 @ 14:17:31
Postat av: Anonym

åh <3

2009-11-26 @ 14:36:41
Postat av: A

bra skrivet!

2009-11-28 @ 10:58:25
Postat av: Anonym

kan inte du starta egen blog? birre ärju inte intressant som du

2009-11-28 @ 14:48:54
Postat av: Anonym

och vem ger dessa pojkar det dem vill ha? man får inte glömma att det finns några som gör dessa pojkar till det dem är.. precis som en bloggare och hans/hennes läsare..

2009-12-03 @ 01:58:40
Postat av: Anonym

fan vad bra skrivet! tyvärr tror jag enbart att du är avundsjuk,att du blivit dissad? om så inte är fallet så kan du väl skriva lite mer specifikt ang dessa killar,du sitter ju inne på skönt skvaller! hare gött

2009-12-04 @ 21:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0